Over Reede, Mannaerts en Van Valkenburg tandartsen

Na een start in 1990 in het Ginneken, zijn wij sinds 2003 gevestigd in de De IJpelaar op de Mathenessestraat 55 in Breda. U bent bij ons meer dan welkom voor al uw vragen over en behandeling voor gebitsproblemen en/of -onderhoud. Of het nu gaat om een periodieke controle, het plaatsen van een prothese, kroon of implantaat, preventief advies of mondhygiëne.

“Patiënten beschrijven onze praktijk als modern, licht en fris met een leuk team aan tandartsen, mondhygiënistes, preventie assistentes en baliemedewerkers met een persoonlijke touch.”

Onze specialisten luisteren, denken mee en geven u praktische adviezen voor goede mondhygiëne en een stralend gezond gebit. Wij staan altijd voor u klaar en bij acute problemen, als het even kan, nog dezelfde dag.

Voor alle behandelingen die wij niet zelf kunnen doen werken wij al jaren nauw samen met de meest ervaren orthodontisten, kaakchirurgen, parodontologen, implantologen en endodontologen (wortelkanaalspecialisten).

Missie

Onze missie is om samen met ons toegewijde team een gezonde langdurige relatie met u op te bouwen en te behouden, waarbij duurzame mondgezondheid het logische resultaat is.

“Uw mondgezondheid is onze zorg.”

De mondgezondheid is medebepalend voor uw persoonlijke welzijn in lichaam en geest. Bij Reede Mannaerts en Van Valkenburg bent u in vertrouwde handen voor een goede zorg.

Lees meer

Visie

Optimale mondgezondheid bereik en behoud je door in goed overleg de gebitssituatie te bespreken, wensen en verwachtingen duidelijk uit te spreken om tot het beoogde resultaat te kunnen komen. Om dit te waarborgen leveren wij heldere informatie en waar nodig een (uitgebreid) behandelplan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We werken met moderne technieken en middelen en volgens de laatste richtlijnen rondom infectiepreventie en hygiëne. In 2017 en de daaropvolgende jaren zullen wij onze werkwijzen en uitgangspunten systematisch borgen middels een Kwaliteits Management Systeem zodat u verzekerd bent van constante hoogwaardig kwalitatieve zorg.